NOVA „ASISTENTICA“ U PROMETU

RADIO92FM/DMS BPŽ

NOVA „ASISTENTICA“ U PROMETU

Zahvaljujući natječaju kojeg je prošle godine raspisala Zaklada Novo sutra, Radio92fm/DMS BPŽ je prijavio projekt „Odvezi, poveži – u eteru i zajednici“ i dobilo donaciju – novi automobil. Službena primopredaja automobila održana je jučer u Slavonskom Brodu.

Ključeve automobila uručio je upravitelj Zaklade Novo sutra, Davor Relatić;

-Sjedište Zaklade Novo sutra je u Vukovaru, a osnivač je Pavao Vujnovac, vlasnik regionalne energetske kompanije ENNA i Prvog plinarskog društva. Misija Zaklade je uklanjati prepreke koje današnje društvo stavlja pred pojedince i udruge. Potičemo izvrsnost, dobra djela i pomaganje potrebitima poboljšavajući život u okruženju u kojem djelujemo.

Zahvalu Zakladi Novo sutra što je prepoznala potrebu i angažman u zajednici uputio je predsjednik Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije, Željko Pudić, i istaknuo;

-Uz medijsko praćenje lokalnih događaja,  posebno dobar prijateljski i poslovni odnos imamo s udrugama diljem Hrvatske, članovi smo Stručnog savjeta pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, sudjelujemo u aktivnostima krovnog Saveza i nizu akcija vezanih za OSI populaciju na nacionalnoj razini. Sva ova odredišta, zahvaljujući novom automobilu, su nam dostupnija. U našoj zajednici radio i udruga su povezani, ponekad je novinar i vozač člana koji je teško pokretan – na taj način olakšavamo i pomažemo jedni drugima kako bismo stvorili bolje i pristupačnije društvo.

Mi, novinari, najbolje znamo važnost brzine, odnosno ažurnosti. Zbog toga ne sumnjamo da će ova donacija uvelike pomoći kolegama;

-Sigurni smo da će nova „asistentica“Hyundai Kona pomoći u našem medijskom i društvenom angažmanu, povezati i približiti ljude i mjesta, poručuje ekipa Radija92 fm.

Skip to content