U najavi

23. Katarinski sajam

Grad Slavonski Brod, u suradnji s Brod turistom, ove godine organizira 23. po redu tradicionalni Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva koji će se održati od 22. do 25. studenog 2018. godine u sportskoj dvorani „Vijuš“.

Tako će i ove godine izlagačima i posjetiteljima na raspolaganju biti prostor od 2000 m2 unutar dvorane i 1000 m2 vanjskog prostora. Svi zainteresirani za izlaganje na zatvorenom i otvorenom sajamskom prostoru mogu se prijaviti u Brod turist, a prijavnice su objavljene i na internetskim stranicama Grada.

Rock Koncert

NK Mladost iz Sibinja organizira 2. rock koncert “Sjećanje na Željka Grgurevića. Na koncertu nastupaju King’s, Visoki napon, VIS Cirkus, Fair Play te Plagijat i Gen. Koncert će se održati u petak, 16. studenog 2018. od 20h u sibinjskom Domu kulture, a ulaz je slobodan.

Vatra XX godina

Vatra najavljuje veliku obljetnicu: 20 godina benda koju će obilježiti izlaskom novog albuma i rođendanskim koncertom VATRA XX u petak, 5. travnja 2019. godine u Domu sportova.

‘Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti naš ‘XX koncert’ u Domu Sportova! Svima koji dođu pružit ćemo ‘Vatromet’ emocija, a prvih 200 fanova koji kupe ulaznicu za koncert nagradit ćemo još jednim ekskluzivnim, zatvorenim koncertom na tajnoj lokaciji. Pripremili smo još pregršt iznenađenja za ovaj slavljenički koncert, a na vama je samo da dođete, sa svim ostalim častimo mi!’, poručuje uz najavu koncerta Ivan Dečak.

I zbilja, kada vidimo koliko je bend do sada u karijeri bio aktivan, nije ni čudo da im je 20 godina tako brzo prošlo. U ova dva desetljeća Vatra je objavila čak 9 albuma, osvojila niz Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada, izbacila hrpu hitova koji su obilježili njihovu karijeru i domaću glazbenu scenu, a veći dio tog vremena provela u kombiju kojim je prešla na stotine tisuća kilometara kako bi stigli na nekoliko tisuća koncerata i drugih nastupa koje su održali do danas. Stoga je i jedini način za bend da i ovaj rođendan proslavi radno, velikim koncertom i objavom desetog albuma u karijeri koji će izaći na sam dan koncerta u Domu sportova!

Vidimo se u Domu Sportova!