U najavi

Whitesnake sljedeće godine na Šalati!

Hrvatska je polako, ali sigurno postala prava koncertna destinacija u koju sve više stižu i velika glazbena imena. Nakon što je najavljen dolazak velikih Foo Fightersa, Los Angeles Agency je najavila i povratak Whitesnakea u Hrvatsku.

Koncert će se održati pod zvjezdanim nebom na zagrebačkoj Šalati u srijedu, 3. srpnja 2019. godine. Vijest je objavljena na službenoj Facebook stranici agencije, a poznati su i svi detalji oko cijene ulaznica. Ulaznice u prodaju kreću u utorak 27. studenog po izrazito povoljnoj early bird cijeni od samo 190 kn koja je na snazi do 31. prosinca.  Od prvog dana 2019. do 31. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 220 kn, od 1. travnja do 2. srpnja 240 kn, a na dan koncerta 260 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr.

Foto: Promo (credit by Ash Newell Photography)

NAJBRŽE RASPRODANI KONCERT NEKOG STRANOG BENDA U HRVATSKOJ

Foo Fighters su u samo 2 minute nakon puštanja u prodaju, rasprodali sve ulaznice za svoje premijerno gostovanje na ovim prostorima koje će se dogoditi 19. lipnja u pulskoj Areni. Time je ovo postao i najbrže rasprodani koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj. Od same objave je bilo jasno da će koncert Foo Fightersa odjeknuti senzacionalno. Izuzetan interes za ekskluzivno gostovanje, u najmanjem kapacitetu u kojem je band nastupao unazad 10 godina, pojačan je činjenicom da su Grohl i momci za mjesto koncerta odabrali upravo pulsku Arenu. Imala je Hrvatska već neke brzo rasprodane koncerte u novijoj povijesti.

U jednom danu su planule sve ulaznice za premijerne nastupe giganata U2 u Zagrebu i David Gilmoura u Puli, a manje od 3 sata trebalo je Chris Cornellu da rasproda dvoranu Vatroslava Lisinskog. No interes za koncert Foo Fightersa nemjerljiv je s bilo kojim događajem kod nas do sada, što je rezultiralo i rekordno brzom prodajom ovog jutra. Time je postalo jasno da je gostovanje Fightersa u Puli već sada postalo centralni rock događaj u regiji iduće godine.

Jutarnji.hr

Tagovi #pulska Arena #Foo Figters

Vatra XX godina

Vatra najavljuje veliku obljetnicu: 20 godina benda koju će obilježiti izlaskom novog albuma i rođendanskim koncertom VATRA XX u petak, 5. travnja 2019. godine u Domu sportova.

‘Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti naš ‘XX koncert’ u Domu Sportova! Svima koji dođu pružit ćemo ‘Vatromet’ emocija, a prvih 200 fanova koji kupe ulaznicu za koncert nagradit ćemo još jednim ekskluzivnim, zatvorenim koncertom na tajnoj lokaciji. Pripremili smo još pregršt iznenađenja za ovaj slavljenički koncert, a na vama je samo da dođete, sa svim ostalim častimo mi!’, poručuje uz najavu koncerta Ivan Dečak.

I zbilja, kada vidimo koliko je bend do sada u karijeri bio aktivan, nije ni čudo da im je 20 godina tako brzo prošlo. U ova dva desetljeća Vatra je objavila čak 9 albuma, osvojila niz Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada, izbacila hrpu hitova koji su obilježili njihovu karijeru i domaću glazbenu scenu, a veći dio tog vremena provela u kombiju kojim je prešla na stotine tisuća kilometara kako bi stigli na nekoliko tisuća koncerata i drugih nastupa koje su održali do danas. Stoga je i jedini način za bend da i ovaj rođendan proslavi radno, velikim koncertom i objavom desetog albuma u karijeri koji će izaći na sam dan koncerta u Domu sportova!

Vidimo se u Domu Sportova!