Voditelji

Tomislav Goll

Glazbeni urednik, novinar, DJ, kompjutorski programer, grafički dizajner, nezavisan pisac,  ljubitelj roštilja i kave.  Završio međunarodni Kolegij u Londonu u Engleskoj  kako bi usavršio svoje znanje engleskog jezika. Tijekom raznolike karijere, Stari Mačak Tom je dizajnirao web stranice, radio kao novinar i DJ na nekoliko radio-stanica, otvorio studio za grafički dizajn, bio glazbeni urednik i novinar na 2 radio-stanice i pisao kao free lance suradnik za nekoliko novina i časopisa te glumio u kazalištu i na filmu.

U NGO sektoru je preko 30 godina od brojnih organizacija mladih (Centar Mladih, časopisa i radio programa), ekoloških, kulturnih (gradsko kazalište) sve do organizacija koje se bave osobama s invaliditetom.

Daleko poznatim načinom medijskog govora poharao je protekla desetljeća brodskog radijskog etera, ostavivši iza sebe ljubav, čežnju, zavist i neodsvirane pjesme. Svoj je status godinama gradio u znoju lica svoga. Rock’n’roll mu je misija, nadimak ‘Dobri duh brodskog roka’ dali su mu brodski rokeri zbog promoviranja rock-a na lokalnim medijima. Posjeduje jednu od najvećih kolekcija vinila u ovom djelu Hrvatske. Ako nije ispred stage-a onda je na njemu kao voditelj.

Facebook | Twitter

Napravit će lom – Stari Mačak Tom

Irena Vukas

Svake godine obvezno slavi Dan žena, i priznaje da nikada nije bila dosljedna ni u čemu – osim novinarstvu.  Uvijek je razmišljala o poslu u novinama ili televiziji, nikad radiju…

Završila Fakultet političkih znanosti  i vratila se u Slavonski Brod – „volim Brod“.

Facebook

Ona ima Severinin stas… Gas, gas! Vukas!

Anita Opačak Krpan

Rođena netom prije Hrvatskog proljeća. Stojedinica je bila početak, a danas, nakon podužeg novinarsko-voditeljskog staža, još uvijek ne želi kraj. Realna, umjereno radikalna, pozitivna. Cijeni i senzibilno sluša što drugi misle.

Svako jutro i svaki dan s vama je Anita Krpan

Dean Kobilšek

Od milja zvan Deko „živi svaki dan kao da ti je posljednji….“ Uskoro tata (smo što nije) jedva čeka da dobije sina…. Ili  ga voliš il ga nevoliš ;)

DJ koji voli popit škropec – producent Đobec

Josip Blažić

Rođen i živi u Slavonskom Brodu. Radijski veteran i majstor montaže – tih miran i produktivan.

Hrvoje Alilović & Oskar Džimbeg

Hrvoje Alilović & Oskar Džimbeg – Dinamični Duo!

Dinamični Duo našeg programa :) Hrvoje i Oskar !